Noleks S.M.R.

Proizvodnja predmeta od plastike.U svet plastike zakoračili smo 1994. godine, kao mala porodična zanatska radionica. Od tada smo neprestano marljivo radili, učili, razvijali se, menjali. Uvek smo pratili svetske trendove, zahteve tržišta i potrebe vas, naših klijenta. U skladu sa vašim sugestijama, širili smo i unapređivali ponudu svojih proizvoda.

Bavimo se prvenstveno izradom plastičnih proizvoda za domaćinstvo od brizgane plastike. Koristimo isključivo nove (nereciklirane) materijale, a u oblasti dizajna proizvoda i palete boja pratimo svetska kretanja. Zato danas naše proizvode možete naći ne samo na tržištu Srbije, nego i u mnogim zemljama Evrope.

Sa ponosom ističemo da su mnoge poznate kompanije koristile naše proizvode kao svoje reklamne proizvode.

U „Noleksu“ posebnu pažnju poklanjamo proizvodnji ambalaže za pakovanje hrane i ostalih proizvoda. Sve naše kutije izrađujemo od plastike koja je bezbedna za čuvanje namirnica namenjenih za ljudsku ishranu. To potvrđuje i sertifikat Zavoda za javno zdravlje iz Sremske Mitrovice.

Pored sopstvene proizvodnje, bavimo se i uslužnim brizganjem plastike vašim alatima.

Naša priča se ovde ne završava. Posle godina i decenija uspešne saradnje sa brojnim domaćim i stranim klijentima, i dalje smo spremni da vredno radimo učimo, napredujemo i idemo u korak sa svetom. Pridružite nam se na tom putu i zakoračite u naš čarobni svet plastike!

Dobrodošli!